Alegeri dificile

Alegeri dificile

Alegeri dificile

In articolul de azi o sa va vorbesc despre una dintre cele mai grele alegeri pe care am putut sa o iau, atunci cand eram in plina organizare a nuntii.

Cunoastem cu totii cei care au trecut prin organizarea unei nunti, cate emotii dar si cata presiune este pusa pe miri inainte de eveniment, iar din cauza aceasta atunci cand trebuie sa luam cate o decizie ni se va parea ca nu mai suntem siguri de ceea ce ne dorim si vom fi foarte nehotariti.

Noua, cea mai grea alegere pe care am facut-o a fost aceea de a alege o formatie nunta, deoarece ne era teama sa nu alegem gresit, din cauza faptului ca muzica, sau mai bine zis formatia Bucuresti de la nunta este cea care va da tonul petrecerii.

Auzisem inainte de la diferite persoane ca nu se merita sa mai alegi o formatie nunta Bucuresti, ca sunt foarte scumpe si in plus poti alege gresit asa cum au facut altii, iar aceste persoane ne recomandau un Dj.

Sa alegi insa un Dj in defavoarea unei formatii nunta mie una mi se parea cea mai proasta alegere, de aceea nici nu am vrut sa o iau in calcul.

Asa ca ne-am hotarit sa ascultam cateva formatii nunta Bucuresti care ne fusesera recomadate de apropiati, insa dupa ce le-am ascultat trebuia sa luam si o decizie, decizie care se lasa asteptata.

Intr-un moment parca ne placeau toate, iar in momentul urmator parca nu ne mai placea nimic, nu stiam efectiv carei formatii nunta Bucuresti pret sa ii spunem ca o contractam, ne era teama efectiv sa nu alegem gresit.

Intr-un final, dupa ce am pus in balanta si am analizat, atat pretul lor, cat si numarul membrilor, instrumentele pe care le aveau, si nu in ultimul rand repertoriul am ales in final o formatie nunta Bucuresti pret, formatie care nu ne-a dezamagit si s-a dovedit a fi in final o alegere foarte buna chiar daca noi am ales-o foarte greu.

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *