De ce iti e teama nu scapi

De ce iti e teama nu scapi

De ce iti e teama nu scapi

In articolul de azi o sa va povestesc despre emotiile prin care am trecut inainte de nunta noastra, emotii pe care nu le doresc nimanui cu siguranta,  si de aceea va recomand dragii mei sa incepeti sa va organizati nunta cu mult timp inainte.

Eu am simtit ca sunt pe punctul de o amana si totul datorita faptului ca nu gaseam o formatie nunta care sa poate sa ne ofere exact ceea ce ne doream noi.

 

Recunosc ca de acest lucru mi-a fost teama inca de cand am fixat data nuntii, imi era teama ca nu voi gasi o formatie nunta Bucuresti care sa imi placa, insa in acelasi timp nu am facut nimic ca sa incepem cautarile mult mai devreme.

Noi am inceput sa cautam formatii nunta cu aproape o jumatate de an inainte de marele eveniment si din aceasta cauza am si intampinat dificultati in a gasi o fomatie nunta Bucuresti pret care sa ne placa si in care sa avem incredere ca va face din evenimentul nostru unul special.

Cautarile unei formatii nunta Bucuresti au fost grele, iar noi am avut parte de foarte mult stres dar si discutii multe din cauza aceasta.

 

Majoritatea formatiilor bune erau deja contractate cu cel putin un an inainte, iar noi nici macar nu incepusem pregatirile pentru evenimentul nostru.

 

Imi aduc aminte acum si  inca ma trec fiori cand ma gandesc ca putem sa avem un eveniment complet ratat din cauza muzicii.

Eram pe punctul de a angaja un Dj, deoarece eram convinsi ca nu vom gasi nimic in final.

Insa pot spune ca am avut noroc si am fost indrumati catre formatia Bucuresti, o formatie de nunta speciala pe care am si contractat-o fara sa mai stam pe ganduri.

Aceasta formatie nu numai ca ne-a salvat evenimentul ci ne-a si creat unul cu totul si cu totul special de care ne amintim cu drag atat noi cat si invitatii.

Asadar, dragii mei va recomand sa porniti in cautarea unei formatii nunta Bucuresti pret imediat ce ati stabilit data nuntii, pentru ca este important sa gasiti o formatie buna si totodata sa nu treceti prin aceleasi emotii ca si noi.

 

 

 

 

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *