E greu sa alegem formatia potrivita?

E greu sa alegem formatia potrivita?

E greu sa alegem formatia potrivita?

Nu am crezut ca alegerea unei formatii nunta din atatea formatii nunta bucuresti este asa de grea. Efectiv ai lista in fata si nu mai stii ce sa alegi. E logic prima oara te iei dupa preturi formatie nunta. Este logic ca nu ai un buget foarte mare si exista atatea variatii intre preturi formatii nunta bucuresti incat e bine sa profiti de ele.
Am ales intr-un final o formatie nunta bucuresti si ziua cea mare a venit. Sa va mai zic ce emotii aveam? Cum ma gandeam ce ma fac daca aceasta formatie nunta nu este buna? Poate trebuia sa il ascult pe Grigore si sa optez pentru band nunta, band cover sau chiar pentru trupa noastra. Uit ce mai voiam sa zic dupa ce acea formatie nunta incepe sa cante.
De la mic pana la bunic toti erau in ringul de dans, si multi fredonau la randul lor frumoasele melodii de petrecere. Nu am putut sa scap nici din hora si chiar daca nu sunt eu un expert dansator ritmul era perfect cat sa te oblige sa topai pana nu iti mai simti picioarele.

Muzica este factorul principal la o nunta deoarece are puterea sa iti bucure inima si sufletul, iar noi romanii stim cel mai bine sa ne distram! Nu conteaza ca e muzica usoara, populara sau de petrecere important sa fie muzica care patrunde in sufletele noastre.

Noi am avut noroc ca formatia care am ales-o ne-a incantat cu tot felul de melodii si genuri diverse, si le-au imbinat asa frumos, chiar ca intr-o poveste. Partea buna a fost ca nu a durat 3 zile, dar pot spune ca toti invitatii si-au amintit cu drag zile intregi, si ne-au confirmat si felicitat pt o petrecere de vis. Deci daca vreti sa alegeti intre formatii nunta tineti cont de calitate si de pret formatii nunti.
Seara a continuat in distractie maxima, sunt foarte bucuros ca formatia a stiut sa faca atmosfera si aproape toate scaunele erau goale.

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *