Emotii si amintiri inainte de nunta

Emotii si amintiri inainte de nunta

Emotii si amintiri inainte de nunta

Emotii si amintiri inainte de nunta

Anul acesta, mai exact in luna iulie, eu si sotul meu vom fi nasii celei mai bune prietene a mea, si vom avea privilegiul de a cununa pentru prima data in viata.

Este un lucru minunat sa stii ca cineva te apreciaza atat de mult si te respecta si te doreste in viata lui de a ii calauzii pasii si de a il cununua.

Dupa parerea mea nasii, considerati si parinti spirituali joaca un rol extrem de important in viata tinerilor casatoriti deoarece ei sunt considerati mai maturi si cu experienta si au datoria de a ii indruma pe finii lor sa faca cele mai bune decizii in viata si sa le fie alaturi atunci cand au nevoie dar, si in zilele de bucurie si sarbatoare.

Asa ca acum voi avea ocazia sa imi cunun prietena cea mai buna dar si sa o ajut in organizarea nuntii.

Cea mai grea decizie pentru ei, a fost aceea de a gasi o formatie nunta pentru petrecere.

Am vrut initial sa contractam aceeasi formatie nunta Bucuresti care a cantat la nunta noastra, insa era deja contractata pentru data cand ei aveau nunta.

Asa ca ne-am inarmat cu mare rabdare si am plecat in cautarea unei formatii nunta, pe care in final cam gasit-o, insa dupa foarte multe incercari nereusite.

Pe langa formatia Bucuresti pe care am ales-o, am avut de alergat si dupa alte lucruri, cum ar fi rochia de mireasa si biserica ce sunt extrem de importante pentru mireasa, la fel de importante ca si alegerea unei formatii nunta Bucuresti.

Am avut mari emotii atunci cand ne-m decis in alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret, deoarece mi s -a cerut sfatul si recunosc ca imi era teama sa nu fac o alegere gresita, stiam cat de important este sa ai o formatie nunta Bucuresti pret bine aleasa si de aceea intr-adevar ne-a fost greu.

De asemenea emotii am avut si cand am vazut-o prima data imbracata in rochia de mireasa, m-au napadit lacrimile deoarece mi-am dat seama cat de repede au trecut anii si parca ne vedeam pe amandoua jucandu-ne copii fiind.

Este un sentiment unic si frumos sa ai prieteni cu care sa cresti, apoi sa te maturizezi si sa imbatranesti frumos alaturi de ei. Un laboratoire, leader sur le marché de la phytothérapie, qui met l’intelligence viagra pour homme de la nature au service de votre santé.

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *