Negociem sau nu cu formatiile la nunta?

Negociem sau nu cu formatiile la nunta?

Negociem sau nu cu formatiile la nunta?

De curand am fost intr-un magazin de incaltaminte din piele unde am probat o pereche de ghetute dementiale. Mi-au placut enorm de mult, insa pretul pe care il aveau depasea bugetul meu asa ca am decis sa ies din magazin fara ghetele respective.

Ce credeti ca s-a intamplat? Domnul care era la momentul respectiv mi-a zis ca e dispus sa negocieze in privinta pretului… mie una nu mi-a venit sa cred ca puteam negocia pentru acea pereche de ghete, si desi nu eram la piata sau la targ am reusit sa ies din magazin incantata de achizitia facuta.

Asa ca va intreb acum dragii mei, daca am putut negocia pentru un produs nou, pentru o formatie nunta de ce nu am putea negocia?

Am tot auzit in ultima perioada multe cupluri care nu vor sa caute formatii nunta din cauza pretului, ca formatiile respective au niste scoruri mari si ca ei nu sunt dispusi sa dea din darul de nunta pentru formatia Bucuresti.

Dragii mei cititori as vrea insa sa va spun ca va inselati, ca o formatie nunta Bucuresti nu este asa costisitoare, si ca in cazul in care vrem un Dj trebuie macar sa fim informati de faptul ca si ei au urcat preturile destul de mult datorita solicitarilor.

Sunt formatii nunta Bucuresti care au un repertoriu deosebit, si noi putem negocia cu ele, eu una cunosc foarte multe persoane care au negociat si au ales sa aiba la nunta o formatie nunta Bucuresti pret, in locul un Dj.

Ce trebuie sa facem este sa fim hotarati in alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret si sa mergem sa discutam cu reprezentantul ei, vom putea negocia fara doar si poate deoarece ei ne ofera noua un serviciu iar aici cu siguranta se va putea negocia.

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *