Nunta mult visata a Alinei

Nunta mult visata a Alinei

Nunta mult visata a Alinei

Ma numesc Alina si peste 3 saptamani va fi cea mai frumoasa zi din viata mea! Va fi o zi superba, asa cum noi femeile o visam parca de la gradinita.. rochia de printesa, fat frumos pe un cal alb sau mai bine o masina alba, o formatie de nunta in bucuresti, dar astea sunt detalii.

Va fi o zi superba asa cum nu a fost acum 7 ani, zi in care eram mireasa pt prima oara. A fost un eveniment esuat cu un sot esuat, trebuia sa-mi fi dat seama la timp.. vremea era urata, o sala urata aleasa de soacramea, o rochie la mana a 5a..m-am simtit ingrozitor, nici macar o formatie care sa cante bine nu am avut, mi-a garantat Viorel(fostul) ca are el 2 veri lautari care ne vor canta la un pret mic. Spre fericirea mea s-au imbatat repede si au terminat-o rapid cu muzica. Ma tot gandeam cat de frumoase erau nuntile la care existau formatii, dar cine mai putea schimba ceva? Am fost nefericita de la inceputul nuntii pana la sfarsitul ei la propriu.

Asta pana a intrat Cristi in viata mea, cu el am stiut ca voi fi fericita. Visez si noaptea ziua aceea mult asteptata si stiu ca va fi perfecta. Totul e pregatit, avem rochia, costumul, verighetele si in primul rand vom avea cea mai
tare formatie nunta.

Impreuna am cautat prin listele de formatii pentru nunta, acum sincer nici nu ne-am mai gandit la preturi pentru formatie de nunta. Cristi stia cat de urat m-am simtit data trecuta fara o formatie de nunta. Stiu ca el s-a uitat si peste preturi pentru formatii de nunta pentru a fi sigur ca va descoperi un pret foarte bun.

Dragii mei v-am povestit aceasta experienţa si sper sa va fie de folos parerea mea. Mai bine ai o trupa nunta, un band nunta sau un band cover decat fara formatii nunta. Sfatul meu este in primul rand sa nu lasati niciodata doi veri beti sa se ocupe cu muzica la nunta dvs, deoarece s-ar putea fiti nevoiti sa le dati si mai mult de baut numai sa inceteze cu “cantatul”!!

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *