Organizarea celui mai frumos eveniment

Organizarea celui mai frumos eveniment

Organizarea celui mai frumos eveniment

Intotdeauna mi-a placut sa organizez evenimente si m-am vazut de foarte multe ori in postura de organiza un eveniment.

Nu am devenit insa un organizator de evenimente deoarece la noi inca nu se castiga foarte bine din aceasta meserie, insa am avut parte de cel mai frumos eveniment organizat de mine si anume cel al nuntii mele.

Organizarea nuntii am inceput-o inca din timp ca sa pot fi sigura ca nu voi scapa nici un detaliu important ,am pus tot pe hartie, am notat in agenda si am urmat pas cu pas fiecare detaliu important.

De ce m-am ocupat foarte mult a fost alegerea unei formatii nunta, aici stiam inca de mica de la tatal meu ca cel mai important la o nunta este o formatie nunta, deoarece muzica il face sa se simta bine pe roman.

Am ales cu grija formatia Bucuresti, insa pana m-am hotarat a trebuie sa caut si sa ascult foarte multa muzica.

Nu ma pot plange deoarece mie una imi place muzica si sar mereu la joc atunci cand ascult o formatie nunta Bucuresti care imi place, de aceea nu pot spune ca a fost greu si obositor.

Dupa ce am ascultat mai multe formatii nunta Bucuresti am decis insa sa cer si parerea un expert in ale muzicii, tatal meu care m-a ajutat si impreuna am luat cea ma buna decizie.

M-am simtit ca un adevarat organizator cand mergem impreuna cu cei dragi sa le arat meniurile, sau ce am decis la aranjarea salii, le ceream oarecum un sfat insa ei alegeau tot ce vruiam eu.

Am ales totul usor deoarece am inceput cu aprope un an inainte, deci timp aveam,

iar pe langa alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret care s-a dovedit a fi una foarte buna la fel au fost si celelalte decizii in ceea ce a privit mancarea, atmosfera ambientala, vinul, si toate celelalte.

Am fost mandra ca toti au laudat muzica oferita de acea formatie nunta Bucuresti pret, iar eu mi-am vazut visul de a fi si organizator de nunti macar o data in viata.

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *