Povestea unei nunti…

Povestea unei nunti…

Povestea unei nunti…

A fost odată ca niciodata… ca daca nu ar fi nu s-ar mai povesti!

Zi superba de vara a anului 2016, zi in care soarele isi trimite cu darnicie razele si totusi adie un vant potolit. Stau si imi astept mireasa in fata altarului si nu pot sa nu ma gandesc cu nerabdare la petrecerea care va avea loc dupa nunta religioasa. Dupa atatea cautari de formatii nunta bucuresti in sfarsit am descoperit una pe placul mult prea frumoasei mele sotii. Ea a fost cea care a facut liste cu preturi formatie nunta pentru a fi sigura ca nu rateaza nimic. Isi dorea o formatie nunta, dar nu voia sa dea toti banii nostri pe ea.

A fost cea mai frumoasa zi din viata mea, chiar daca a fost o zi in care stresul si grijile s-au tinut scai de noi. La restaurant atmosfera de vis, muzica incepe sa ne relaxeze si sa ne aminteasca ca noi suntem protagonistii acestei seri si ca trebuie sa ne distram. Ma bucur ca din atatea formatii nunta am ales aceasta formatie nunta bucuresti. Sincer nu aveam de ce sa nu o alegem, adica era bine pozitionata pe lista cu preturi formatii nunta bucuresti. Nu e greu sa afli pret formatii nunti, e de ajuns o cautare.Avea melodia cantata de trupa nunta pe playlist. Cine ar fi crezut ca din atatea formatii nunta una va sti fix acea melodie.

Formatia parca mi-a citit genurile si incep a canta o melodie de dragoste, este melodia noastra de dragoste si imi invit sotia la dans. Versurile melodiei si intonatia formatiei ma readuc cu gandul la prima noastra intalnire si cat de fericiti am fost, suntem si cu siguranta vom fi impreuna, pana la adanci batraneti. Nu regret ca am ales aceasta formatie nunta. Se spune ca la nunta trebuie sa ai band nunta si band cover, iar eu cred ca le-am primit pe amandoua.

Aceasta a fost povestea nuntii mele si pot spune cu toata sinceritatea ca le suntem foarte recunoscatori formatiei pentru toata munca si pasiunea de care au dat dovada, au facut tot posibilul ca sa fie o petrecere de neuitat!

Si-am incalecat pe o şa, si v-am spus povestea aşa!

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *