Surpriza de la nunta noastra

Surpriza de la nunta noastra

Surpriza de la nunta noastra

La nunta noastra pe care am sarbatorit-o anul trecut in august pot spune ca am avut parte de o surpriza extrem de placuta, surpriza a venit din partea unor prieteni apropiati, si a constat in angajarea unei alte formatii nunta pe care eu o iubeam foarte mult.

Cand am inceput pregatirile pentru nunta, am inceput bineinteles prin a contracta o formatie nunta.

Stiam exact ce ne doream, insa atunci nu am putut gasi  formatia Bucuresti deoarece din cate intelesesem erau plecati din tara si trebuia sa asteptam sa se intoarca.

Din cauza acesta, nestiind daca ei aveau deja o alta nunta programata o data cu a noastra am decis sa cautam o alta formatie nunta Bucuresti, pentru ca ne era teama sa nu inaintam in timp, iar apoi sa nu mai gasim ceea ce ne placea noua.

Cautarea altei formatii nunta Bucuresti nu a fost tocmai usoara, asa cum stiti cu siguranta majoritatea celor care si-au organizat nuntile.

Trebuie sa iti recomande cineva o formatie nunta Bucuresti pret, apoi va trebui sa mergi sa o asculti, sa vezi daca iti place, apoi sa vezi ce repertoriu are, de recomandat ar fi sa aiba unul cat mai vast ca sa poata satisface gusturile tuturor invitatilor, si lista poate continua.

Noi am gasit o formatie foarte buna, insa eu una am ramas cu un oarecare regret din cauza faptului ca nu am reusit sa contractez pe cea pe care eu o visasem ca va canta la nunta mea.

Surpriza de la nunta a fost una foarte frumoasa, deoarece prietenii nostri au reusit sa ne aduca muzica pe care ne-o doream prin angajarea acelei formatii nunta Bucuresti pret , chiar daca doar pentru cateva ore, insa atmosfera a fost cu totul si cu totul speciala, iar eu am avut doua motive de bucurie si anume: unul ca mi s-a indeplinit visul iar al doilea ca am noroc de prieteni adevarati.

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *