Visuri despre muzica

Visuri despre muzica

Visuri despre muzica

De cand eram mic mi-a placut  intotdeauna sa imi imaginez ca voi deveni cantaret de muzica populara.

Mi-am petrecut vacantele de vara alaturi de bunicii mei la tara, si in majoritatea timpului radio-ul era pornit in curte si mereu auzeam muzica din folclor.

Imi placea muzica populara deoarece crescusem ascultand-o, ba mai mult bunica ma ducea duminica in sat unde era vreo nunta doar sa ascultam o formatie nunta.

 

Cantaretii din acele formatii nunta pe care le vedeam si le ascultam mi se pareau atunci niste vedete frumoase care nu faceau nimic altceva decat sa cante si sa te binedispuna.

Inca de pe atunci visam si eu sa am propria mea formatie nunta Bucuresti al carei solist sa binedispuna lumea, sa o faca sa joace si sa cante.

 

Pe masura ce cresteam ma familiarizam din ce in ce mai mult cu versurile cantate de formatii nunta Bucuresti, ba mai mult bunica imi spunea ca pe langa faptul ca acesta meserie este una frumoasa, mai era si banoasa pe deasupra.

Asa au trecut anii iar parintii mei m-au dus la lectii de canto, am studiat muzica si cateva instrumente muzicale precum pian, vioara si saxofon, ba mai mult am si cantat alaturi de formatia Bucuresti cu care scoala la care invatam avea un parteneriat sa ne invete sa cantam.

 

Acum, adolscent fiind imi dau seama de importanta unei formatii nunta Bucuresti pret mult mai mult decat realizam cand eram copil.

Sunt mandru de mine dar in special de bunicii mei care m-au ajutat sa iubesc muzica dar si imi descopar latura aceasta a talentului meu.

 

Sa detii sau sa faci parte din membrii unei formatii nunta Bucuresti pret a fost cel mai mare vis al meu, vis pe care deja mi l-am implinit, fiind deja membru al unei formatii de care sunt foarte mandru.

About Formatia Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *